Goede Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6015, GTST gemist

GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6015. JoJo liegt over de reden waarom ze haar broer niet onder ogen kan komen. Als Rover haar zwaar teleurstelt, neemt ze een drastisch besluit. Lucas voelt zich schuldig over het voorstel dat hij aan Flo heeft gedaan. Zoë probeert Rik op te peppen door een romantisch avondje. [ad_1]

JoJo liegt over de reden waarom ze haar broer niet onder ogen kan komen. Als Rover haar zwaar teleurstelt, neemt ze een drastisch besluit. Lucas voelt zich schuldig over het voorstel dat hij aan Flo heeft gedaan. Zoë probeert Rik op te peppen door een romantisch avondje.
[ad_2]
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *