Goede Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6012, GTST gemist

GTST gemist ? Bekijk nu snel Goede Tijden, Slechte Tijden Aflevering 6012. Daan houdt Rik nauwlettend in de gaten en treedt hard tegen hem op. Nina merkt dat Janine zich anders gedraagt dan normaal. JoJo gaat haar eigen pad volgen, ook al is Lana het daar helemaal niet mee eens. Aysen moet moeite doen om haar vriendje onder controle te houden. [ad_1]

Daan houdt Rik nauwlettend in de gaten en treedt hard tegen hem op. Nina merkt dat Janine zich anders gedraagt dan normaal. JoJo gaat haar eigen pad volgen, ook al is Lana het daar helemaal niet mee eens. Aysen moet moeite doen om haar vriendje onder controle te houden.
[ad_2]
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *